ул. Г. С. Раковски 201

Център
София 1142

България

0 - 24 ч. при смъртен случай

+359 2 981 78 08

+359 888 671 072 

ТРАУРНА АГЕНЦИЯ ЕЛИТ - ЦЕНТЪР ЗА РЕПАТРАЦИИ АЛИАНС

ЗА НАС

Траурна агенция ЕЛИТ – Център за репатрации АЛИАНС е семейна фирма, специализирана в предоставяне на траурни услуги –погребения, кремации, репатрации и съпътстващите ги ритуали. Фирмата ни развива дейността си вече две десетилетия, залагайки на безкомпросмисност в качеството  на услугите, коректност и почтеност.

 • 20 години коректност и почтеност

  Препоръките на нашите клиенти градят репутацията ни на авторитетна, почтена и коректна агенция. Гордеем се с факта, че макар и в най-трудните моменти, сме спечелили доверието на семейства и техните близки, за да сме им опора отново и отново. Защото от собствен опит знаем, колко е важно да е спокойна съвестта ти, че си изпратил с уважение и достойнство, своя близък в последния му път.

   

  Не спираме да инвестираме в подобряване на материалната ни и технологична база, да поставяме и следваме високи стандарти, винаги с необходимото лично отношение, внимание и уважение.       

   

  Нашият богат опит в областта ще ви бъде от полза, в случай, че се нуждаете от информация или съвет. Не се колебайте да се свържете с нас за да получите навременна, необвързваща и незадължаваща информация. Ще бъдем доволни да ви бъдем полезни.