ул. Г. С. Раковски 201

Център
София 1142

България

0 - 24 ч. при смъртен случай

+359 2 981 78 08

+359 888 671 072 

ТРАУРНА АГЕНЦИЯ ЕЛИТ - ЦЕНТЪР ЗА РЕПАТРАЦИИ АЛИАНС

ТРАУРНИ СТОКИ И УСЛУГИ

Основната задача на нашата фирма е изцяло да поемем организацията на траурното събитие от името на семейството. Наша грижа са всички услуги по издаването на първичните документи, организирането на траурната церемония, погребение или кремация, подготовка и съхранение на покойния, транспорт със специализирани автомобили, цветна аранжировка, кетеринг. Агенцията съдейства още за организация на помени, порцеланови снимки, некролози, облагородяване и озеленяване на гробни места.                                                           

КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ

Безкомпромисното качество и грижа за клиентите са наша мисия и не самоцел. Това е възможно благодарение на натрупания опит в дейността, вниманието към всеки детайл и не на последно място - личното отношение и разбиране, което прояваваме към всеки. Клиентът има възможност да получи услуга, съобразена със собствените му предпочитания и възможности, без това да влияе на нейното качество.       

 

Ние разбираме необходимостта от доверие и коректност, от които всяко семейство се нуждае, когато трябва да посрещне този тежък момент от живота.                     

Фирмата ни предлага широк спектър от всички необходими стоки и аксесоари, съпъстващи организацията на едно траурно събитие.                        

 

Представители сме на няколко от най-мащабните италиански фирми за траурни стоки и оборудване. Използваме италиански стоки и черпим от италианския опит в областта, заради вековните им традиции в погребалната култура.               

 

Стоките, които предлагаме покриват всички ценови класове и материали на изработка, за да сме способни да отговорим на специфичните нужди и възможности на всеки клиент. Семействата сами подбират желаните от тях стоки, а ние осигуряваме винаги и над всичко, еднакво качество на обслужването.         

Ковчег | Драперия | Обков

Покриваме широк диапазон в спектъра от цени и материали за изработка на основния артикул – ковчега. Алианс 2001 ООД е ексклузивен представител на една от водещите фирми на европейския пазар  за изработка на луксозни ковчези от масивно дърво – SCACF.                                                         

 

В допълнение към основния артикул – ковчега, предлагаме и обков- комплект дръжки, кръстове и нерелигиозни знаци, основно от италианския производител SCACF.                     

 

Драпериите, с които се окомплектова и тапицира ковчега и които ние предлагаме, също покриват всички ценови класове. С предимство предлагаме разнообразие от цветове, материи и десени на драперии италианска изработка.                   

 

 • урни

  Освен урните от асортимента на София Крематориум АД, фирмата ни предлага луксозни италиански дървени и метални урни – SCACF и CEABIS и висококачествени дизайнерски, керамични урни - PULVIS.                                       

  траурни Цветя

  Цветната аранжировка е част от всяко значимо събитие в живота на човек. Тъжните събития не правят изключение от това правило. Ние ще ви предложим богат избор от цветни композиции – аранжировки за ковчег, кошници, венци, трауни букети.                         

  Нашите флористи са на разположение за да изпълнят вашите индивидуални желания за поднасянето на съболезноватени цветя.                                             

  Кетъринг

  Храната за помен е част от обичая при организацията на тъжни събития у нас. Съхраняваме традициите, но и предлагаме по-съвременен и светски прочит на поднасянето й.                                     

  Агенцията осигурява доставка и обслужване на кетеринг за помени, включващи разнообразие от куверти, вина и напитки.                                         

  ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ УСЛУГИ

  За да придадем индивидуалност на тъжното събитие, предлагаме допълнителни, персонализирани услуги като: съболезнователни книги, траурни картички, възпоменателен филм, музикално оформление, публикуване на каре с възпоменание в ежедневниците, оформление и публикуване на лична страница в Spomen.bg.              

  СЛАЙДШОУ

  С предоставени от вас снимки ще изработим възпоменателен филм, разказващ за живота, паметните и съкровени моменти на вашия близък.       

  СЪБОЛЕЗНОВАТЕЛНА КНИГА

  Съболезнователната книга дава възможност на всеки, който желае да остави послание и последни думи към покойния. Книгата ще запази тези слова като скъп спомен за семейството и дори следващото поколение.

  SPOMEN.BG

  В първата онлайн платформа за възпоменания можем да публикуваме каре с тъжно известие или да съдействаме за оформяне на лична страница, посветена на вашия близък.