ул. Г. С. Раковски 201

Център
София 1142

България

0 - 24 ч. при смъртен случай

+359 2 981 78 08

+359 888 671 072 

ТРАУРНА АГЕНЦИЯ ЕЛИТ - ЦЕНТЪР ЗА РЕПАТРАЦИИ АЛИАНС

РЕПАТРАЦИЯ

Пътуване, работа или живот в чужбина, биха могли да изправят много семейства пред злощастието да загубят близък извън родината. Знаем колко травмиращо и стресиращо е това събитие. Не можем да намалим тъгата ви, но ще положим максимални усилия за безпрепятствено преминаване през документалния и организационен процес.

услуги по репатриране

Необходимата и пълна документация за репатриарането, изготвена в съответствие с двустранните и международни спогодби, на съответния език.

 

Изискуемите стоки за транспортиране на тленни останки.

 

Въздушен и наземен транспорт – специализирани автомобили за превоз на тленни останки и автомобили за превоз на ранени и болни.

 

Чартърни полети за транспортиране на починали и пострадали.

 

Хладилни съоражения за съхранение на тленни останки.

 

Зала за подготовка и балсамация на покойник.

 

Всички необходими за процеса на репатрацията стоки и аксесоари.

 

Фирмата поддържа отлични контакти с всички чуждестранни мисии в страната и с всички български дипломатически представителства по света.

 

 

нашите клиенти

Фирмата ни има дългогодишен опит в организирането на репатрации на починали и пострадали хора от и за страната и чужбина, съобразно нормите и изискванията на съответната страна. Работим на територията на Европа и голяма част от света чрез мрежа, от изпитани в годините и коректни партньори, с доказан опит в дейността.                                 

 

Съдействаме  както на семейства, така и на фирми, застрахователни и асистанс компании за международни репатрации на техни близки, служители и клиенти.