ул. Г. С. Раковски 201

Център
София 1142

България

0 - 24 ч. при смъртен случай

+359 2 981 78 08

+359 888 671 072 

ТРАУРНА АГЕНЦИЯ ЕЛИТ - ЦЕНТЪР ЗА РЕПАТРАЦИИ АЛИАНС

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

БЪДЕТЕ ИНФОРМИРАНИ

Ако се сблъскате с най-тежкото житейско изпитание - да загубите близък, несъмнено ще се появят безброй въпроси, на които ще потърсите отговор.        
Според нашата практика те се обобщават в следното.                          

Какво да правя?

На този въпрос не е лесно да се отговори еднозначно. Ако дадем обобщен отговор, той може по-скоро да ви заблуди отколкото да помогне.                                  

Конкретните обстоятелства като - кога и къде е настъпила смъртта - в дома или извън него, в болнично заведение, в София или другаде в страната, или дори извън нея, при какви обстоятелства е настъпила, са само част от подробностите, които правят невъзможно да се отговори обобщено.                          
                    
На посочените контакти винаги ще откриете служител на агенцията, който любезно и компетентно да отговори на въпросите за вашия конкретен случай, да ви даде професионални насоки за предстоящото ви събитие и да ви подаде навременна и необвързваща информация. Само когато сте адекватно информирани, ще можете да вземете най-правилните решения.                                             

колко ще ми струва?

Финансовото изражение, на този вид услуга, несъмнено е фактор от значение за всяко семейство. Не би могло обаче да се предоставят пакетни цени или крайни стойности, преди да бъдат уточнени конкретните обстоятелства.                    
 

Таксите, свързани с услугите на общинските гробищни предприятия и София Крематориум, имат задължителен характер. Те формират абсолютния минимум, който се явява основата на цената за организацията на погребение или кремация. А крайната сума се оформя след избора на всички необходими, но свободно-избираеми стоки, услуги и аксесоари.                           

Индивидуалният ни подход дава възможността на всяко семейство само да определи стойността на цялостното траурно събитие. С напътствията на нашия екип се изготвя клиентска карта, със стоките и услугите, съответстващи на личните предпочитания и възможности.                         

Моля, имайте в предвид, че към момента в град София, организацията на погребение или кремация, с базовия, необходим минимум, възлиза на приблизително 1000 лв. Всяка друга, драстично по-ниска обявена стойност, е нереална и въвежда клиента в заблуждение.                       

 

как да избера на кого да се доверя?

Нашият съвет е да потърсите  препоръка от ваши познати, за които знаете, че вече се е наложило да изминат този път. Препоръката от личен опит е по-ценна от всякаква реклама.                                              

Не се доверявайте на предложените от низшия персонал, на  хосписи и болнични заведения, агенции - за съжаление обикновено тази препоръка е користна, а не с цел да е във ваша услуга.                                       

В тази връзка бихме искали да Ви информираме, че фирмата ни оперира с регистрано име "Алианс 2001 ООД", с търговката марка Траурна агенция Елит. Моля имайте предвид, че твърдо се разграничаваме от фирми, използващи близки до нашето наименование, представящи се за наши контрагенти и патрньори, действащи по силата на договори с болнични заведения.                

Не носим отговорност за техния кадрови и материалиален капацитет и способност за извършване на траурни услуги. Този начин на популяризиране на дейсността, е зааблуждаващ за клиента и уронващ двадесетгодишната ни репутация.